Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Application has been blocked from accessing Graphics Hardware

  1. #1
    S/L of OTU Starfire_EAF331's Avatar
    Join Date
    2007-07-06
    Location
    Copenhagen
    Posts
    5,362
    Blog Entries
    8

    Question Application has been blocked from accessing Graphics Hardware

    Last night I got this message when I started a Multiplayer game in CloD:

    Application has been blocked from accessing Graphics Hardware

    The application Launcher.exe have been blocked from accessing Graphics Hardware
    After the message I either get a black screen or are unable to interact with the 3D part of Clod (thats when you are in cockpit).

    My current solution have been to uninstall Nvidia Experience

    Any takers on the reason behind the problem?
    "....Perspective only comes from knowing more than you need to know"
    - Chris Kubasik
    "But ignorence still prevails" -Starfire

  2. #2
    Flt/Lt, X/O of OTU Apollo_EAF331's Avatar
    Join Date
    2011-08-05
    Location
    Hong Kong
    Posts
    1,951
    Blog Entries
    4

    Default Re: Application has been blocked from accessing Graphics Hardware

    Sorry buddy. I have no idea..

  3. #3
    S/L of OTU Starfire_EAF331's Avatar
    Join Date
    2007-07-06
    Location
    Copenhagen
    Posts
    5,362
    Blog Entries
    8

    Default Re: Application has been blocked from accessing Graphics Hardware

    Thanks for replying.
    I can only hope that patch 4.5 and the directX upgrade will solve it.
    "....Perspective only comes from knowing more than you need to know"
    - Chris Kubasik
    "But ignorence still prevails" -Starfire

  4. #4

    Default Re: Application has been blocked from accessing Graphics Hardware

    ~S~

    Try posting on the ATAG forums Starfire?

  5. #5
    F/O Mark0 EAF51/132's Avatar
    Join Date
    2004-11-20
    Location
    Civitanova Marche, Italy
    Posts
    2,759

    Default Re: Application has been blocked from accessing Graphics Hardware

    I have an Nvidia gtx 970 and I tried to play CloD yesterday. No probs, it works well and fast.

  6. #6
    F/O Mark0 EAF51/132's Avatar
    Join Date
    2004-11-20
    Location
    Civitanova Marche, Italy
    Posts
    2,759

    Default Re: Application has been blocked from accessing Graphics Hardware

    Uninstall the game and reinstall. Maybe could be better.

  7. #7
    S/L of OTU Starfire_EAF331's Avatar
    Join Date
    2007-07-06
    Location
    Copenhagen
    Posts
    5,362
    Blog Entries
    8

    Default Re: Application has been blocked from accessing Graphics Hardware

    Quote Originally Posted by Mark0 EAF51/132 View Post
    Uninstall the game and reinstall. Maybe could be better.
    Are you using the Nvidia Experiance?
    I only got rid of the error after I unistalled the Nvidia Experiance.
    A shame as it would be really nice to use this to record videos of our flying
    "....Perspective only comes from knowing more than you need to know"
    - Chris Kubasik
    "But ignorence still prevails" -Starfire

  8. #8
    F/O Mark0 EAF51/132's Avatar
    Join Date
    2004-11-20
    Location
    Civitanova Marche, Italy
    Posts
    2,759

    Default Re: Application has been blocked from accessing Graphics Hardware

    Yes, I use it.

  9. #9
    S/L of OTU Starfire_EAF331's Avatar
    Join Date
    2007-07-06
    Location
    Copenhagen
    Posts
    5,362
    Blog Entries
    8

    Default Re: Application has been blocked from accessing Graphics Hardware

    I did the reinstall.
    I also reinstalled windows two weeks ago and got the same error. Which I got rid of by removing the nvidia experience....

    But thanks for the suggesten.
    "....Perspective only comes from knowing more than you need to know"
    - Chris Kubasik
    "But ignorence still prevails" -Starfire

  10. #10
    F/O Mark0 EAF51/132's Avatar
    Join Date
    2004-11-20
    Location
    Civitanova Marche, Italy
    Posts
    2,759

    Default Re: Application has been blocked from accessing Graphics Hardware

    Do you received a driver update for your video card, recently? The problem starts from the last update?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •